Carla Koehorst   zangeres

contactgegevens:  telefoon: (0575) 513463 / 06-19074004    email:  info@carlakoehorst.nl

Terug

Toen ik in 2005 de gitarist Marcel Verheugd ontmoette, waren we beiden geraakt door de bijzondere muzikale klik onderling. Meteen vanaf het eerste begin was het duidelijk dat er hier iets magisch gebeurde, waarop spoedig met de naam Flor d’Luna besloten werd om als muzikaal duo verder te gaan.

Het repertoire werd na een periode van zoeken steeds meer terug gebracht naar eigen composities én de bronnen van inspiratie: Latijns Amerikaanse liederen, voornamelijk die door Mercedes Sosa zijn gezongen. En sinds 2007 ook de Portugese Fado, die opeens op ons pad kwam. Ik ben door de aanraking met deze Fadomuziek me nog meer gaan verbinden met het musiceren, met het zingen.

Op 21 november 2008 kwam onze eerste CD uit: “De Zachtheid van de Nacht”. Sindsdien zijn we in een stroomversnelling terecht gekomen qua ontwikkeling. Een fantastische bevestiging is het wanneer zich op het juiste moment de juiste mensen aandienen die met of voor ons willen werken, gewoon omdat ze geraakt worden door wat wij doen…

Ga hier naar de website van Flor d' Luna, voor meer informatie, de nieuwsbrief, de concertagenda, foto's en videoclips.

                                                                     


foto: Wim Bannink

 

 

 

foto: Wim Bannink